Ketenverantwoordelijkheid en eerlijke handel – Kelly Ruigrok is 30 jaar oud en CEO

STEM OP KELLY RUIGROK

Thema

Ketenverantwoordelijkheid en eerlijke handel

Initiatief

Het Global Sustainable Enterprise System is de globale duurzaamheids standaard voor organisaties, supply chains en producten en projecten. Deze standaard heb is in 2018 gedigitaliseerd in de vorm van een online platform (inkoop en tender tool).

Vanuit de klantvraag van de klanten van GSES is de visuele transparantie database geboren in de vorm van Data for Good, het platform waar we internationaal mens, bedrijf en overheid verbinden.

Data-for-Good is een online platform waar mensen kunnen rapporteren over de duurzaamheidsprestaties van producten, bedrijven en geografische gebieden, waarbij gegevens worden opgeslagen die kunnen worden gebruikt voor beoordeling en analyse (voorspellend en prescriptief) die datagestuurde besluitvorming mogelijk maken.

Hoe het werkt: Data for Good is een online community-gedreven hotline voor mensen over de hele wereld om positieve en negatieve duurzaamheid te rapporteren over bedrijven, producten, supply chains, stoffen enz. en houd de wereld ter verantwoording.

De bedrijven en steden betalen op basis van de data-analyses voor rapportages over hun bedrijven of steden. Mensen kunnen sorteren op producten en bedrijven en ALLE gegevens zelf lezen. Data for good is de Google / Wikipedia van dit decennium en maakt datagedreven besluitvorming voor iedereen mogelijk.

Doel

Het GSE System wordt global gebruikt om Duurzaamheid te stimulerend in de supply chain in 130 verschillende sector en supply chains in meer dan 70 landen.

http://www.gse-system.com

Data for Good is in Maart gestart en wordt in de techwereld nu al omschreven als de google & wikipedia of this decade. Data for Good is een start up die de Arcadis Techstars Smart City 2030 Amsterdam positief geniet.

Map

Actief bij

Data for Good BV & Global Sustainable Enterprise System

Rol binnen initiatief

Mijn rol binnen zowel het Global Sustainable Enterprise System als Data for Good is founder en CEO van 2 geweldige teams.

Vanuit welke rol

Ondernemer

Website

http://www.data-for-good.com