Ready to be sustainable?

NEWS

IFS International Food Service en Liana Engibarjan 9 OKTOBER 2018 IN ROTTERDAM: SUSTAINABLE GLOBALIZATION EVENT

Op dinsdag 9 oktober organiseert het Nationaal Duurzaamheid Instituut (NDI) in het Oude Luxor Theater haar eerste conferentie over globale duurzaamheid. Tijdens het evenement presenteert het Rotterdamse bedrijf tevens de score van de Circular Product Footprint van de Philips MRI scanner. Het evenement, met sprekers als duurzaamheidsexpert Anne-Marie Rakhorst en ruimtevaarder André Kuipers, wordt tegelijkertijd in Singapore gehouden en wordt daar gehost door ondernemer Chiel van Daelen.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top