Ready to be sustainable?

NEWS

UNRECORDED: DUURZAAM MODELABEL VOOR DE MASSA

UNRECORDED: DUURZAAM MODELABEL VOOR DE MASSA

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut biedt een set tools waarmee bedrijven hun duurzaamheid kunnen meten. De nieuwste toevoeging aan die toolbox is de Jade Codex, waarmee je in de toekomst alle producten kunt tracken and tracen. Het Nationaal Duurzaamheid wil circulariteit hiermee stimuleren. Oprichter Kelly Ruigrok licht toe wat ze voor ogen heeft.

In The Green Gallery deze week: Unrecorded. Dit mode-bedrijf maakt duurzame kleding. Los van een duurzaam productproces en aansturing op recycling, betekent dit ook dat het merk niet met modetrends mee gaat. Er wordt één collectie ontworpen die jarenlang mee gaat en niet verandert.

BronBNR Webredactie 

[row] [col span__sm=”12″] [button text=”Beluisteren” letter_case=”lowercase” icon=”icon-play” link=”https://www.bnr.nl/player/audio/10096801/10357831″ target=”_blank”] [/col] [/row]

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top