Ready to be sustainable?

NEWS

#TRANSPARENCY HOUSE 6 en 7 mei in Den Haag

#TRANSPARENCY HOUSE 6 en 7 mei in Den Haag

het Nationaal Duurzaamheid Instituut zet op 6 en 7 mei 2019 het #Transparency House neer in Den Haag om het gesprek over duurzaam ondernemen aan te gaan

Het Nationaal Duurzaamheid Instituut  zet in het midden van Den Haag het zero waste en circulair ingerichte #TRANSPARENCY HOUSE neer om bedrijven, overheden, politici en consumenten uit te dagen direct het gesprek met elkaar aan te gaan en oplossingen te creëren voor de problemen in relatie tot duurzaam ondernemen/ duurzaam (in)kopen. 

www.transparencyhouse.com 

GLOBAAL DOEL van het #TRANSPARENCY HOUSE is een Call to action aan het adres van de jeugd, consumenten, bedrijfsleven en overheid om de wereld echt te veranderen en transparant te maken! 

“We zijn dit onafhankelijke initiatief gestart om de vraag naar duurzame en sociale producten door consument en het bedrijfsleven zichtbaar en tastbaar te maken. We kunnen zo de overheden activeren om op een transparante manier bijvoorbeeld het belastingstelsel t.o.v. duurzame producten/grondstoffen te optimaliseren zodat de burgers hier geen last van ondervinden.” Aldus de organisatie van het #Transparency House.

6 mei 2019: Speciale #Transparency Jongerendag 

Kom op 6 mei 2019 naar de speciale jongerendag in het #TRANSPARENCY ACTION HOUSE. Gasten zoals Slum Dwellers International, Duurzame Jonge 100 members, de Haagse jongerenambassadeurs, Giorgio Hokstam van FunX etc. komen meepraten en geven hun mening over duurzaamheid. Stel al je vragen over de wereld, duurzaamheid en sociaal met elkaar omgaan, verspreid het duurzame   woord #TRANSPARENCY, roep volwassenen en bedrijven ter verantwoording. De initiatiefnemers van dit event geven zo de jeugd een stem en handvaten hun stem te behouden in de vorm van de onafhankelijke #TRANSPARENCY Movement.

7 mei is de dag van het Bedrijfsleven in het #TRANSPARENCY HOUSE. 

Met tafelgasten zoals Ruud Koornstra en Glen van der Burg ontvangen we onder andere de organisaties zoals het Aluminium Centrum, Control Union, Ecopoint, NEVI, MUD jeans, Groenendijk bedrijfskleding, Madaster, grote multinationals, politici etc. We gaan in gesprek met deze organisaties en zetten de grote jongens tegenover de transformerende start ups. We leggen belangrijke stellingen voor aan het bedrijfsleven tegenover de overheden zodat we tot een echte transparante dialoog en mogelijke oplossing komen.

 

Wat maakt het #TRANSPARENCY HOUSE zo effectief?

1 – we creëren met dit concept een kritische massa

2 – we brengen de burger, bedrijven en overheid samen

3 – we werken in het huis collectief toe naar één doel

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top