Ready to be sustainable?

NEWS

GSES-trainingen Nationaal Duurzaamheid Instituut ondergebracht bij NEVI

Omdat verduurzamen een continue ontwikkeling is en je samen verder komt, hebben NEVI en NDI de handen ineengeslagen. In het kader van een herpositionering zijn de bestaande trainingen van NEVI op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (ISO 20400MVI en aanbesteden en Circulair inkopen) aangevuld met nieuwe GSES-trainingen van het Nationaal Duurzaamheid Instituut (NDI). Met deze trainingen waar het Global Sustainable Enterprise System centraal staat, heeft NEVI nu een totaal  verzameling van tools, trainingen en andere benodigdheden voor de inkoopprofessional om zich blijvend te ontwikkelen op het gebied van verduurzaming. 

Global Sustainable Enterprise System

Het NDI houdt zich bezig met de standaardisatie van duurzaamheidsmetingen volgens het Global Sustainable Enterprise System (GSES). Bedrijven worden met dit generieke meetsysteem, geholpen om hun organisatie op een open en transparante wijze te verduurzamen. 

Door middel van GSES, diverse communities en wordt duurzaam, circulair en maatschappelijk verantwoord ondernemen inzichtelijk, meetbaar en tastbaar gemaakt. 

GSES en inkoop

Voor inkoopprofessionals is GSES  heel handig om bijvoorbeeld duurzame keuzes voor de juiste leveranciers en producten te kunnen maken. Om te weten hoe het platform werkt, kun je nu via NEVI inschrijven voor de GSES-training voor consultants, inkoopprofessionals en CSR-managers. Op termijn volgt ook nog een GSES-training voor auditors.

Lees meer over de training Aan de slag met GSES

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top