Ready to be sustainable?

NEWS

NEVI en het Nationaal Duurzaamheid Instituut zetten op de SDG Action Day 2019 een interactieve sessie neer!

Duurzame productie en consumptie zijn te koop! Circulair inkopen voor organisaties

Door: SDG 12 Alliantie
Expertise level: Toegankelijk / Medium expertise

SDG 12 gaat over duurzame consumptie en productie, en met deze sessie gaan we met organisaties kijken naar circulariteit en verspilling bij de inkoop van goederen. Want door vooraf na te denken over in te kopen producten en diensten is het mogelijk om een enorme positieve impact te creëren op SDG 12.

In deze sessie gaan we circulariteit inbedden en verspilling voorkomen door op een interactieve wijze een stappenplan te volgen om footprints te berekenen, organisaties te meten en ketens te verbinden. Karin van IJsselmuide (Coördinator SDG 12) laat samen met Gert-Jan Vroege en Kelly Ruigrok (Nationaal Duurzaamheids Instituut) en enkele deelnemers van de Green Deal Circulair Inkopen zien dat het gewoon kan!

SDG Nederland

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top