Ready to be sustainable?

NEWS

Circulariteit in de praktijk! van ambities naar uitvoer

Nu eindelijk de energietransitie zijn plek begint op te eisen in de verduurzamingsopgave in de bestaande gebouwde omgeving blijkt de openbare ruimte ook een zeer relevante rol in te nemen bij circulariteit, klimaatadaptiviteit, gebruiks-belevingswaarde en gezondheid! Hoe creëer je een aantrekkelijke toekomstbestendige leefomgeving en op welke transparante wijze kun je dit inzichtelijk maken? Hoe kun je als gemeente, bedrijf of instelling deze thema’s een integraal transparant onderdeel maken van je bedrijfsvoering, in de ketensamenwerking of bij een project!

Cirkelstad is als coöperatie landelijk al actief in 18 gemeenten en heeft in 4 regio’s een circulair-bouwprogramma en werkt daarin samen met 151 aansprekende markpartijen om ‘geen afval en geen uitval’ het nieuwe normaal te maken.

NDI is voorstander van standaardisering en brengt bestaande certificeringen met elkaar in verband in generieke en complementaire oplossingen. Het biedt hiermee een nieuw en toegankelijk referentiekader voor de duurzaamheidswaardering van organisaties, projecten, producten.

Cirkelstad Sessies

In de Cirkelstad sessies op Vakbeurs Openbare Ruimte krijgt u volop de gelegenheid kennis te nemen van en vragen voor te leggen over circulariteit en de toekomstbestendige leefomgeving.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top