Ready to be sustainable?

NEWS

12 – 16 januari 2020 UAE handelsmissie

12 – 16 januari 2020 UAE handelsmissie

NDI is met het Global Sustainable Enterprise system van start gegaan in de Verenigde Arabische Emiraten, specifiek in Dubai en Abu Dhabi middels een geweldig partnernetwerk. Daarnaast gaan we met een aantal GSE members mee op handelsmissie in januari 2020 met RVO, FME en het ministerie Buitenlandse Zaken.

UAE als WolrdWide sustainability driver

Wist u dat 95% van alle producten en goederen die in de UAE aanwezig zijn, zijn. ingekocht! Daarom is de impact die we vanuit duurzaam perspectief kunnen maken vanuit de UAE met Nederlandse kennis en innovatie heel groot!

Wat gaan we doen in de VAE

Global Sustainable Enterprise system en haar members hebben de kans mee te gaan op handelsmissie Naar Abu Dhabi en Dubai in de derde week van januari 2020.

Deze handelsmissie is de voorloper en voorbereidende missie op de handelsmissie naar de EXPO Dubai in oktober/november 2020.

Tijdens deze missie in januari is de grootste duurzaamheid beurs in de UAE – de Abu Dhabi Sustainability Week, op deze beurs zetten we een editie van het Transparency House (gericht op handel met de VAE) neer. Hier kunt u als Global Sustainable Enterprse deelnemer of strategisch partner het podium bestijgen om uw bedrijf te promoten en de awareness omtrent duurzaam inkopen en duurzame innovaties wereldwijd te vergroten. Tijdens de missie zijn er ook concrete match making kansen met regionale bedrijven.

Een GSE System tour door Abu Dhabi en Dubai is een van de optionele mogelijkheden hierbij maakt u kennis en kunnen wij u introduceren bij ons partner netwerk, meer informatie hierover volgt.

Hier vindt u de aanmeld link:

Aanmelden

Aanmelding sluit op 1 november 2019!

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate ยป
Scroll to Top