Ready to be sustainable?

NEWS

Ter land, ter zee en in de lucht! Ruud Koornstra & Dingeman de Groot van Peterson Offshore Group kijken naar transparantie van de sector

Ter land, ter zee en in de lucht! Ruud Koornstra & Dingeman de Groot van Peterson Offshore Group kijken naar transparantie van de sector

We zijn vanuit het Nationaal Duurzaamheid Instituut altijd op zoek naar koplopers op het gebied van transparantie en samenwerking in verschillende sectoren. Het online overkoepelende meetsysteem Global Sustainable Enterprise System is een transparant, duurzaam systeem waar ook de maritieme en offshore sector veelal gebruik van maakt, waaronder ook Peterson Offshore Group.

Onze Global Sustainable Enterprise System ambassadeur Ruud Koornstra heeft van Dingeman de Groot van Peterson Offshore Group een rondleiding gekregen op de vliegbasis van Peterson in Zeeland om te bekijken met welke SMART Solutions Peterson de footprint van de grote oliemaatschappijen reduceert! En hoe zit het nu eigenlijk met #SDG5 Gender Equality in de Offshore, gas en olie sector?

Mede met dank aan Seafox, TAQA, Zeeland Airport B.V. Nationaal Duurzaamheid Instituut, Dingeman de Groot, Ruud Koornstra, Peter Bouw, Ruurd Zandstra, Melissa Kikkert, Jebb Klaver, Sky Pictures, Peterson – onepeterson.com

[row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”14203″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”14202″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”14201″] [/col] [/row] [row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”14200″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”14199″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”14198″] [/col] [/row] [ux_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=D4WP3A70HjQ&t=2s”]

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate ยป
Scroll to Top