Ready to be sustainable?

NEWS

Uitnodiging NL Professionals meeting woensdag 28 oktober 2020

Uitnodiging NL Professionals meeting woensdag 28 oktober 2020
Locatie: Online via Teams Inloggen: tussen 13.55- 14.00 uur, start 14.00 uur. Einde: circa 16.00 uur

Beste NL Professional,

Het afgelopen jaar zijn de fysieke bijeenkomsten als gevolg van de corona-uitbraak niet doorgegaan. Net als de rest van Nederland hoopten we de gewoonlijke bijeenkomsten in het najaar weer op te kunnen pakken, maar uiteindelijk moeten we toch voor een online meeting gaan.
Tijdens deze bijeenkomst gaat Lodewijk je bijpraten over de laatste gang van zaken. Gert neemt ons mee in de uitkomst van de vergadering tussen professionals en leveranciers. Hiermee hopen we de samenwerking binnen het partnernetwerk te vergroten.

Bij een fysieke bijeenkomst zouden we bij NL Greenlabelpartner GreenMax/TreeBuilders te gast zijn. GreenMax levert een totaalpakket aan producten specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van de infrastructuur in onze stedelijke omgeving. Daarbij leveren ze aanverwante artikelen voor de inrichting van het stedelijk interieur. GreenMax is 28 oktober van de partij en verzorgt een online rondleiding en neemt jullie mee in hun visie.

Als thema voor deze meeting hebben wij ‘Omdenken in coronatijd’ gekozen. Twee van onze partners: Rien Otto van CLS Tex en Martin van Diggele van CityGard laten zien hoe zij dat doen. Maar, omdat er ook buiten onze eigen sector vernieuwende ideeën zijn, hebben wij als gastspreker Thibaud van der Steen uitgenodigd die gaat vertellen wat hij met zijn organisatie Breda maakt mij blij in de corona tijd heeft bereikt. Tot slot zal Kelly Ruigrok van GSE-system de meerwaarde van dit platform uitleggen.
Tijdens de bijeenkomst is er genoeg tijd om met elkaar in gesprek te gaan via de chat van teams. Mocht je daarna met andere partijen in contact willen kun je altijd contact openen met Mattijs en Myrthe van NL Greenlabel.

Laten we er samen een inspirerende en gezellige middag van maken!
Agenda bijeenkomst Omdenken in coronatijd

13:55 – 14:00 uur Inloop
14:00 – 14:10 uur Start vergadering met bijpraatmoment vanuit NL Greenlabel door Lodewijk
14:10 – 14:15 uur Terugblik door Gert op het overleg tussen professionals en leveranciers
14:15 – 14:25 uur Pitch: Rien Otto van CLS Tex (circulaire economie)
14:25 – 14:35 uur Pitch: Martin van Diggele van CityGard (kunststof recycling)
14:35 – 14:45 uur Koffiepauze
14:45 – 14:55 uur Pitch/presentatie/rondleiding GreenMax
14:55 – 15:10 uur Presentatie gastspreker ‘omdenker’ Thibaud van der Steen van Breda Maakt Mij Blij – commercie in tijden van corona.
15:10 – 15:20 uur Uitleg over het platform van GSE-System door Kelly Ruigrok
15:20 – 15:30/15:45 Rondvraag/ Afsluiting

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top