Ready to be sustainable?

NEWS

Innovatie, inspiratie en netwerken tijdens hét hybride event The Future of Us The New World

Innovatie, inspiratie en netwerken tijdens hét hybride event The Future of Us The New World op vrijdag 08 oktober. Vanuit de Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW), het meest duurzame bedrijvenpark van Nederland, vindt dit jaar op vrijdag 8 oktober het congrestival The Future of Us – The New World plaats. Een online event over de belangrijkste thema’s van nu: energietransitie, circulaire economie en innovatie. Met diverse sprekers, netwerkmogelijkheden en vooral veel innovatie, energie en inspiratie.

Veelzijdig en inspirerend Programma
Het festival start met een prikkelend en verdiepend ochtendprogramma. In de verdiepingssessie met HAN SEE Café wordt gedemonstreerd hoe waterstof als energiedrager kan werken en een antwoord kan bieden op het vraagstuk van de energietransitie. Regio Foodvalley Circulair neemt ons mee in hun onderzoek over het tegengaan van voedselverspilling. Met Go4Export reizen we voorbij de grenzen en stellen we de vraag hoe de samenwerking tussen Nederland en Duitsland de innovatie op het gebied van waterstof gaat versterken en versnellen.

Luc Kikkert (Directeur Kiemt), Kevin Rijke (Directeur IPKW) en Christianne van de Wal (Gedeputeerde Staten van Gelderland) zorgen voor een daverende opening van het uitdagende middagprogramma. Schrijfster en theatermaker Marjolijn van Heemstra geeft een poëtische en filosofische voordracht over haar visie op de New World. Op de twee podia, Blue en Pink Stage, vertellen keynotespeakers, waaronder econome Barbara Baarsma (Rabo Carbon Bank) en Tine Hens (schrijfster van boeken zoals o.a. Het is allemaal de schuld van de Chinezen) meer over hoe de financiële wereld een oplossing kan bijdragen aan het CO2 probleem en hoe een sociaalecologische economie mogelijk is. In het onderdeel Leiders van de Toekomst reflecteren Werner Schouten, Roos Janssen en Kelly Ruigrok op de grootste uitdagingen van de toekomst. Ook reist Lisanne Halleriet, als razende reporter mét filmcrew door de regio en neemt ze je mee in de wereld van CONNECTR energy innovation, het nieuwe SmartLab van Wageningen University & Research en textiel- en afval recycling in de regio.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs
We sluiten de dag af met de uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs voor de meest innovatieve en duurzame ondernemer van Oost-Nederland. De prijs wordt door dit jaar voor de elfde keer door Jan Terlouw uitgereikt. Met deze prijs geeft medeorganisator Kiemt duurzame innovatieve ondernemers een boost.

Kortom, het wordt een dag vol innovatie, energietransitie, circulaire economie en netwerkmogelijkheden. Kijk voor het volledige programma op www.thefutureofus.nl.

Gratis aanmelden
Het online bijwonen van het festival is gratis. Meld je aan via www.thefutureofus.nl en doe mee met de toekomst! Ook zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar om aanwezig te kunnen zijn in de studio tijdens het event. Houd de social mediakanalen in de gaten om erachter te komen hoe je zo’n exclusief ticket kunt winnen! 


Over The Future of Us
Hoe ziet onze toekomst eruit? In de nieuwe wereld is alles circulair, energie wordt duurzaam opgewekt en innovaties reiken tot in de hemel. Dit is het moment om te ervaren waar we al toe in staat zijn en om mee te dromen met wat er nog staat te gebeuren.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top