Ready to be sustainable?

NEWS

Health Angels – Dutch Health Week | 14 Juni

Kom je ook naar het ‘Health Angels’ event tijdens de Dutch Health Week in de Jaarbeurs? 14 Juni om 15:00 uur?

Health Angels zijn investeerders zoals Shawn Harris van Orange Wings BV, Jan-Frens van Giessel van Holland Capital en Matthijs Blokhuis van Noaber en experts zoals Ruud Koornstra Cathy C. van Beek Cornelis Boersma van Health-Ecore oud-tipman Hans Kamps en Cas van Arendonk van Kirkman Company, deze experts en investeerders beoordelen de pitches van innovatieve oplossingen. Het ‘Health Angels concept geeft een podium aan innovatie zodat zij de health sector en Sustainable Development Goal 3 versnelt kunnen verduurzamen. De innovaties worden gescreend op duurzaamheid, impact en ESG vlak. En misschien vindt een van dr Health Angels een pitch wel zo interessant dat ze een aanbod doen, wie weet!

Met Kelly Ruigrok van het Global Sustainable Enterprise System (GSES System) en Ruud Koornstra als co hosts is het event compleet.

Een initiatief van de Sustainable Health Accelerator, mis het niet!

Mede mogelijk gemaakt door: Dutch Health Hub Health-Ecore Global Sustainable Enterprise System (GSES System) Data-for-Good.com Orange Wings BV Jaarbeurs Kirkman Company Noaber Holland Capital

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate ยป
Scroll to Top