Ready to be sustainable?

NEWS

Clipper Interall gebruikt duurzaamheidslabel GSES

Volgens Clipper Interall, NL-Helmond, is het het eerste bedrijf in de relatiegeschenkenbranche dat relatiegeschenken labelt met een universeel duurzaamheidslabel. Daartoe werkt het bedrijf, dat deel uitmaakt van de Plato Group, samen met het duurzaamheidsplatform Global Sustainable Enterprise System (GSES), dat wereldwijd erkende standaarden gebruikt om de duurzaamheidsprestaties van bedrijven, organisaties, toeleveringsketens, projecten en producten. De universele duurzaamheidsstandaard is gebaseerd op meer dan 560 duurzaamheidslabels en keurmerken voor fabrikanten, leveranciers en consumenten.

“Clipper Interall streeft ernaar promotionele artikelen aan te bieden met een minimale impact op het milieu. Deze producten worden vervaardigd volgens strikte ethische normen en voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen”, zegt Ruben van’t Loo, CCO bij Clipper Interall. “De samenwerking met GSES stelt ons in staat om onze collectie onafhankelijk te laten testen op duurzaamheid aan de hand van deze hoekstenen die voor ons belangrijk zijn.” GSES-oprichter en CEO Kelly Ruigrok vult aan: “Dit is de eerste grote importeur en leverancier die zich committeert aan onze duurzaamheidsstandaard. . Onlangs hebben we grote retailers als Wibra en Xenos mogen verwelkomen. Dit is dus een mooie aanvulling op de markt voor relatiegeschenken Clipper Interall ziet dat klanten steeds meer op zoek zijn naar duurzaam geproduceerde relatiegeschenken.

www.clippergifts.de

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top