Ready to be sustainable?

NEWS

liana Engibarjan ambassadeur van het Sustainable Globalization 18 event

Win kaarten voor Sustainable Globalization, en ontdek de toekomst van duurzaamheid

Stel je loopt in een kledingwinkel. Je scant met je smartphone de QR code op het label en je kunt zien welke spijkerbroek sociaal geproduceerd is (zonder kinderarbeid, duurzame materialen, oorsprong van het materiaal, gerecycled materiaal etc.).

Zou dat niet geweldig zijn? Binnenkort is dat mogelijk!
Op dinsdag 9 oktober 2018 wordt er voor het eerst een conferentie gehouden die georganiseerd is door het Nationaal Duurzaamheid Instituut (NDI) over globale duurzaamheid. Dit zal plaatsvinden in het Oude Luxor Theater. Het Rotterdamse bedrijf presenteert daarbij de circulair product database waarin het uiteindelijke doel is om alle producten ter wereld (nieuw en oud) te kunnen herleiden tot hun daadwerkelijk herkomst qua grondstoffen en duurzaamheid.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate ยป
Scroll to Top