Ready to be sustainable?

NEWS

GSES SYSTEM BREID UIT MET VIJFDE PIJLER: HEALTH & SAFETY

Bewust veilig werken is van levensbelang voor medewerkers. Met het GSES Health & Safety certificaat krijgt u inzicht in de veiligheidscultuur en bewustzijn binnen uw organisatie. Met het GSES Health & Safety certificaat maakt u aantoonbaar hoe bewust uw organisatie omgaat met veiligheid en tegelijkertijd is dit een tool om uw organisatie een continue duurzame veiligheidsimpuls te geven. De GSES Health & Safety certificering is gebaseerd op de ISO 45001 en onderdeel van het overkoepelende GSES platform.

“MET EEN GSES HEALTH & SAFETY CERTIFICAAT LEGT U DE BASIS OM ER IEDERE DAG ZEKER VAN TE ZIJN DAT UW WERKNEMERS GEZOND EN VEILIG AAN DE SLAG GAAN EN GEEFT U DEELS AL INVULLING AAN EEN PROGRAMMA GEDRAGSBEWUSTWORDING!”

Het GSES-platform biedt verschillende tools voor het kwantificeren en visualiseren van duurzaamheidsprestaties. Dit gebeurt op drie niveaus: organisatie, toeleveringsketen en producten/projecten/gebouwen. De Health & Safety certificering is een meting op organisatieniveau. GSES-memberorganisaties die kiezen voor transparantie zijn o.a. Capgemini, Groenendijk bedrijfskleding, Peterson, Philips, Heerema Marine Contractors, Bayards Aluminium, International Food Services.

[block id=”8945″]

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate ยป
Scroll to Top