Ready to be sustainable?

NEWS

Business Week Noord-Amerika 9 december @ 11:30 – 12 december @ 18:00

Wilt u zakendoen in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 tot en met 12 december naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op uw vragen. Dit is hét internationaliseringsevent van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.

De aftrap van het evenement vindt op maandag 9 december plaats in Nieuwegein met o.a. een ervaren panel van Nederlandse bedrijven dat een vestiging heeft opgezet of momenteel dat proces doorloopt. De ambassadeurs van Mexico, Canada en de VS zullen ook aan deze paneldiscussie deelnemen, waardoor u hen rechtstreeks vragen kunt stellen.

Ontmoet ervaringsdeskundigen

De overige dagen staan in het teken van een algemeen programma, netwerkmomenten en thema’s. Ze vinden achtereenvolgens plaats in Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Rotterdam. Tijdens de diverse break-out sessies op specifieke thema’s kunt u per land met diverse specialisten in gesprek gaan over aandachtspunten bij het zakendoen in de 3 landen. Ook kunt u aanpak, tips en ervaringen uitwisselen met andere ondernemers. Daarnaast loopt er op alle dagen een uitgebreid netwerk rond. Daaronder bevinden zich 14 collega’s van de handelsafdeling en de landbouwafdeling van de Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en de Netherlands Business Support Offices.

Informatiemarkt

Gedurende de Business Week staat er op alle dagen ook een informatiemarkt waar onder andere dienstverleners, vertegenwoordigers van provincies en staten, partners van Trade & Innovate en RVO.nl aanwezig zijn, en waar u rechtstreeks uw vragen kunt stellen. Op dinsdag tot en met donderdag is het ook mogelijk om een-op-eengesprek aan te vragen met de Nederlandse vertegenwoordigers en specialisten uit de 3 landen.

De Business Week voor Noord-Amerika brengt dus een enorm netwerk van specialisten bijeen en is een uitgelezen moment voor alle Nederlandse bedrijven die interesse hebben in de Noord-Amerikaanse markt om ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen en tips te krijgen van andere ondernemers.

Meer informatie en aanmelden klik hier.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top