Ready to be sustainable?

NEWS

GSE System & het Nationaal Duurzaamheid Instituut staan samen met NEVI op de Nationale Conferentie Circulaire Economie

Nationale Conferentie Circulaire Economie 2020

Op 3 februari 2020 zal voor de tweede keer de Nationale Conferentie Circulaire Economie plaatsvinden. We hopen dat u er ook (weer) bij bent.

Voorheen ging het bij Circulaire Economie vooral over begrippen als recycling. Maar steeds meer ontstaat de bewustwording dat Circulaire Economie om meer gaat dan alleen het recyclen van afval tot nieuwe grondstoffen. Het is ook belangrijk dat we op een andere manier met onze producten omgaan: bijvoorbeeld door ze te repareren, niet meer te kopen, te delen, te hergebruiken… Kortom; hoger op de ladder richting een Circulaire Economie komen is het thema van deze editie.

Het hoger op de ladder naar een Circulaire Economie komen, is iets dat we gezamenlijk doen. Het doel van de conferentie is daarom om kennis op te doen, geïnspireerd te worden, kennis met elkaar te delen en mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dat willen we ook tot uitdrukking brengen in de conferentie. Dit doen we met een inspirerend plenair programma en heel veel niet te missen werkateliers, masterclasses en debatten tijdens de middag.

[row] [col span=”4″ span__sm=”12″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [ux_image id=”15716″] [/col] [col span=”4″ span__sm=”12″] [/col] [/row] [button text=”Meer informatie” letter_case=”lowercase” radius=”5″ expand=”true” icon=”icon-angle-right” link=”https://www.conferentie-ce.nl/” target=”_blank”]

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top