Ready to be sustainable?

NEWS

Stichting Holland Circular Hotspot en GSES gaan samenwerken

Freek van Eijk van Stichting Holland Circular Hotspot (HCH) en  Kelly Ruigrok van GSES hebben op 19 mei in aanwezigheid van minister Liesje Schreinemacher (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) een samenwerkingsovereenkomst getekend. De primaire doelstelling van de samenwerking is dat beide organisaties samen de Nederlandse aanpak en oplossingen op het gebied van de circulaire economie internationaal uitdragen. Hierbij wordt toegespitst op de oplossingen gericht op het meetbaar maken van duurzame en circulaire prestaties van oplossingen voor de gebouwde omgeving. Hiertoe zullen (online) publicaties worden opgesteld en gedeeld en bijdragen geleverd aan (internationale) bijeenkomsten.

GSES System

Global Sustainable Enterprise System (GSES System) bouwt en onderhoud sinds 2019 een digitaal platform voor duurzaamheid en (keten)transparantie. Het GSES System helpt organisaties bij het beoordelen, verifiëren en certificeren van duurzaamheidsprestaties op proces-, supply chain-, én productniveau. Door gebruik te maken van meer dan 550 verschillende ecolabels biedt het platform mogelijkheden presentaties objectief te vergelijken. Daarnaast kan het waardevolle duurzaamheidsratings creëren voor organisaties in vrijwel alle sectoren. Na een succesvolle marktintroductie in Nederland vij zowel publieke organisaties als Nederlandse multinationals, wordt nu de internationale uitrol ingezet om als wereldwijde standaard te kunnen fungeren.

Stichting Holland Circular Hotspot

Stichting Holland Circular Hotspot is een privaat/publiek platform waarin bedrijven, kennisinstellingen en (lokale) overheden samenwerken om internationale samenwerking en kennisuitwisseling op het gebied van de Nederlandse circulaire economie te bevorderen en te ondersteunen. Daarnaast is HCH co-chair van het European Circular Economy Stakeholder Platform.

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

GSES Office

Hofplein 20, 3032 AC,
Rotterdam, The Netherlands

T: +31 (0) 850 603 039
E: info@gses-system.com

Socials

Ready to be

sustainable?

Translate »
Scroll to Top